Овенът ще се разрови в хладилника да търси храна, която ще

...
Овенът ще се разрови в хладилника да търси храна, която ще
Коментари Харесай

Ето какво правят 12-те зодии, когато останат сами

Овенът  ще се разрови в хладилника да търси храна, която ще изяде пред тв приемника или компютъра, след което ще се замисли за секс.Най-вероятно сами ще задоволят нагона си без доста да се церемонят – бързо и без планиране. След което, удовлетворени от себе си, ще отидат на фитнес или среща с другари, с цел да повторят упражнението – храна, секс, само че този път в обществен кръг.

Телецът  на драго сърце ще се наслаждения на времето си самичък вкъщи, като най-вероятно ще го прекара в готвене и ястие. Представителите на тази зодия постепенно и на драго сърце ще сготвят гурме вечеря за цяла компания другари, само че ще си хапнат всичко до последната трохичка сами, в усамотение и удоволствие на всяка хапка.

Близнакът  ще се почувства за секунда зле, щом разбере, че е останал самичък. Веднага ще реши, че е подценен от всички и никой не го е грижа за него, само че в идната минута даже няма да си спомня за тези мисли, а ще е хванал телефона да си приказва с някой другар, до момента в който сърфира в интернет. Като си завърши диалога, ще стартира нов, този път най-вероятно по скайп или вайбър и по този начин, до момента в който някой не се прибере и не бъде атакуван от словесния поток на Близнака, почувствал се в изолираност толкоз време.

Ракът  е доста евентуално въобще да не разбере, че е самичък в къщата, защото обича да населява личната си черупка (в този случай стаята си). С наслаждение ще се отдаде на обичания си сериал, обичаната си храна (най-вероятно чипс, пуканки, шоколад или торта), а печката ще бумти радостно на макс, с цел да се поддържа уют и топлота.

Лъвът  ще се възползва от самостоятелността си, с цел да отдели няколко часа на външния си тип. Без значение дали ще е баня, епилация, любуване пред огледалото и тестване на разнообразни прически, те ще употребяват времето за себе си, с цел да са сигурни, че всичко е тъкмо по този начин, както го желаят. Ако пък ги мързи, ще полегнат с книга или по-скоро преносимия компютър в ръка и ще ревизират какъв брой лайкове има последната им фотография във Facebook или Инстаграм.

Девата  останала сама в дома ще употребява времето си пълноценно, с цел да подреди и почисти. Тя страда от манията, че всичко е разбъркано и никой не подрежда, а единствено нарушава с користни цели висшия ѝ ред. Девата ще подреди, почисти и измие, след което ще се изкъпе и прилежно ще поседне да прегледа сметките и да направи проект за извършване на покупки идната седмица.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР